Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Page Header Logo
  • Announcements
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol 2 No 1 (2013): Jurnal ITEPA

Published: 2013-03-05

Articles

  • MEMPELAJARI PENGARUH KONSENTRASI EKSTRAK RIMPANG LENGKUAS (Alpinia galanga) TERHADAP PERTUMBUHAN Aspergillus flavus PADA KACANG TANAH
    Anak Agung Made Dharma Puthera, I Gusti Ngurah Agung, Agus Selamet Duniaji
    • PDF
  • PENGARUH PERBANDINGAN JUMLAH TEPUNG KETAN DENGAN LIDAH BUAYA (Aloe Barbandesis Miller) TERHADAP KARAKTERISTIK DODOL LIDAH BUAYA
    I Gusti Ngurah Antawinarya, Imacullata Subarjiati, I Gst. Ngr. Agung
    • PDF
  • FORMULASI TERIGU DAN TEPUNG KELADI PADA PEMBUATAN ROTI TAWAR
    I Gusti Putu Bayu Bramtarades, I Nengah Kencana Putra, Ni Nyoman Puspawati
    • PDF
  • KARAKTERISASI SIFAT FISIKO - KIMIA PATI TALAS KIMPUL (Xanthosoma sagittifolium) TERMODIFIKASI DENGAN METODE ASETILASI
    I Made Edi Widiawan, K.A Nocianitri, Nengah Kencana Putra
    • PDF
  • ANALISIS MUTU AIR MINUM ISI ULANG DI KECAMATAN KUTA SELATAN, KABUPATEN BADUNG, BALI
    I Dewa Gede Natih Kacu Putra, K.A Nocianitri, Putu Ari Sandhi Wipradnyadewi
    • PDF
  • KAJIAN KANDUNGAN ZAT GIZI DAN SIFAT SENSORIS LEDOK DARI BEBERAPA JENIS UMBI-UMBIAN
    I Wayan Suarta, Ni Made Yusa, I Ketut Suter
    • PDF
  • ISOLASI DAN IDENTIFIKASI KAPANG PADA KACANG TANAH (Arachis hypogaea L.) YANG DIJUAL DI BEBERAPA PASAR TRADISIONAL DI PROVINSI BALI
    I Made Kartana, Ni Wayan Wisaniyasa, Agus Selamet Duniaji
    • PDF
  • MEMPELAJARI PENGARUH PERBANDINGAN TERIGU DAN UBI JALAR UNGU (Ipomoea batatas var ayamurasaki) TERHADAP KARAKTERISTIK BAKPAO
    Yohana Christiani Ayu, Putu Timur Ina, IG Ayu Ekawati
    • PDF

ACCREDITATION

Accredited by Science and Technology Index (SINTA) RISTEK-BRIN No. 200 / M / KPT / 2020

ADDITIONAL MENU

Focus and Scope

Ethics Statement

Author Guidelines

Archives

Editorial Team

Author Fee

Screening for Plagiarism

Peer Reviewers

Peer Review Process

Open Access Policy

Statement of Originality

Journal History

ARTICLE TEMPLATE

Article Template

INDEXING

Sinta

Google Scholar

Garuda

Dimensions

Base

ISSN

ISSN 2527-8010 (Online)

VISITOR STATISTIC

Visitor Statistic

LICENSED

Creative Commons License  ITEPA Journal is licensed under a Creative Commons Attribution - ShareAlike 4.0 International License

CONTACT

Program Study of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Technology, Udayana University, Jimbaran, Badung 80361, Bali, Indonesia | Telp. +62361701801 | Email: itepa[at]unud.ac.id.

Open Journal Systems Public Knowledge Project